Oletko SINÄ etsimämme?

KAINUUN RAVIRATA ETSII UUTTA NUORISOVASTAAVAA MUKAAN TOIMINTAAN

Nuorisovastaavalta toivotaan yli 18-vuoden ikää, kokemusta hevosista ja raviurheilusta, reipasta asennetta ja uusia ideoita raviurheilun nuorisotoimintaan. Aiempi kokemus lasten ja nuorten parissa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Nuorisovastaava koordinoi ja suunnittelee radan nuorisotoimintaa mm. kerhon parissa. Toimenkuvaan kuuluu myös kerho-ohjaus, kerhotoiminnassa on lisäksi myös kouluttautuneita ohjaajia.

KainuunRavirata huolehtii nuorisovastaavan koulutuksesta yhdessä Suomen Hippoksen kanssa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä pikaisesti Kainuun Raviradan toimistoon p. 044 276 2951 tai toimisto@kainuunravirata.fi Lisätietoja nuorisotoiminnasta p. 045 8506040 tai ravinuoret@kainuunravirata.fi