Suomen kaunein maakuntarata

Kainuun Ravirata Oy kutsuu sinut mukaan unohtumattomille raviseikkailuille kesän lämpimien päivien kunniaksi! Valmistaudu nauttimaan kuudesta upeasta ravipäivästä, jotka täyttävät kesäsi jännityksellä ja vauhdin hurmalla. Ravikausi starttaa 12.5. ja päättyy huipennukseen 8.9., tarjoten sinulle ja ystävillesi mahdollisuuden kokea hevosurheilun kiehtova maailma Kainuun sydämessä.

Raveissamme pääset seuraamaan monipuolista ohjelmaa, kun luvassa on vauhdikasta menoa ja jännittäviä hetkiä. Tänä kesänä tarjoamme mahdollisuuden ostaa unohtumaton kokemus lähtöauton kyydissä – tunne vauhdin hurma ja nauti kilpailuhevosten läheisyydestä aivan radan sydämessä!

Lue alempaa ruokatarjonnasta sekä perheen pienimmille suunnatusta ohjelmasta!

Liity seuraamme ja luo muistoja, jotka säilyvät mielessäsi pitkään. Tule kokemaan kesän kohokohdat ja nauti unohtumattomista hetkistä ravien parissa Kainuun upealla raviradalla!

Hyvä tietää!

Varikkoalueella liikkuvan yleisön tulee ottaa huomioon, että hevosilla on varikkoalueella etuajo-oikeus. Myös koirien / lastenvaunujen / sateenvarjojen tms. mahdollisesti hevosia pelottavien esineiden ym. tuonti varikkoalueelle on kielletty. Lapsia tulee erityisesti valvoa varikkoalueella. Yleisön pysäköinti/henkilöautojen ajaminen varikkoalueelle ravipäivinä on kielletty. Varikkoalueella tulee noudattaa erityistä varovaisuutta eikä kilpaileville hevosille tai niiden taustajoukoille saa aiheuttaa häiriötä.

Saapuminen

Raviradalle on helppo tulla autolla tai vaikka polkupyörällä! Rata sijaitsee Kajaanin Kuluntalahdessa, vain 10 kilometrin päässä kaupungista aivan Valtatie 5:n varrella osoitteessa Ravitie 48, 87950 Kuluntalahti. Kaupungista kulkee myös kevyenliikenteenväylä suoraan raviradan tuntumaan.

Lipunmyyjät ovat porteilla vastassa ja pysäköinninvalvojat ohjaavat autoilijat parkkeihin.

Herkuttele raveissa!

Kontinjoen Herkkukulma tarjoaa ravipäivien herkullisen ruokatarjonnan tuomalla mukanaan Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet! Ravipäivämme herkullisista myyntikojuista löydät laajan valikoiman ruokia, joista voit nauttia ravielämysten lomassa. Valitse mieleisesi ravimakkara, keitto, makkaraperunat tai ravikansan suosikki lihapiirakka.

Makean ystävän unelma täyttyy metrilakun ja jäätelön sekä kuuluisien Kuluntalahden lettujen muodossa. Tule nauttimaan herkkuhetkistä kanssamme radan reunoilla, ja tee ravipäivästäsi täydellinen herkullisen tarjonnan äärellä!

Hiittipub palvelee janoisia aikuisia kylmillä juomilla toimistorakennuksessa! Pubin ja terassin ikäraja on 18-vuotta.

Elämykset

Lähtöauton kyydissä pääset nauttimaan lähdön huumasta radan ytimessä! Autoon mahtuu kerrallaan kaksi henkilöä.

Lähtöautokyydit ostettavissa nyt verkkokaupasta!

Lapsille

Tervetuloa koko perheen voimin nauttimaan ravipäivistä Kainuun Raviradalle! Haluamme tarjota unohtumattomia hetkiä myös pienimmille vierailijoillemme, joten olemme järjestäneet erityisiä aktiviteetteja lapsille.

Lapset pääsevät nauttimaan talutusratsastuksesta ja kokeilemaan taitojaan keppihevosilla maastoesteradalla. Talutusratsastus ja keppihevosalue sijaitsevat toimistorakennuksen ja varikkoalueen välisellä aidatulla alueella.

Lisäksi perheen pienimmille löytyy oma hiekkalaatikko, jossa he voivat leikkiä ja pitää hauskaa katsomorakennuksen päädyssä, aivan pysäköintialueen vieressä. Tule viettämään hauskaa päivää koko perheen voimin!

Totoamaan!

Tule kokemaan jännitystä ja vauhdin hurmaa raviradalla! Nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta, täytä pelikuponkisi ja jännitä suosikkisi voittoon.