Kavioura on auki ympäri vuoden

Kavioura sekä muut harjoitusalueet ovat ympäri vuoden auki harjoituskäyttöä varten. Radan huoltopäivät ovat pääasiassa maanantai, keskiviikko, perjantai/lauantai. Talvella harjoittelupaikat huolletaan sääolosuhteet huomioiden.

Muistathan…

Harjoitusajossa raviradalla (kaviouralla) ajetaan kuten ravikilpailusäännöissä sanotaan: ” Verryttely kovassa vauhdissa ajetaan kilpailusuuntaan radan keskivälin sisäpuolella. Muu hidas verryttely päinvastaiseen suuntaan radan ulkoreunalla. Kilpailusuuntaa vastaan verryttelevällä on ensisijainen väistämisvelvollisuus”

Harjoituslenkillä ajosuunta on myötäpäivään.

Radan käyttömaksut vuonna 2024

Raviradan käyttömaksut ovat hevoskohtaisia ja maksetaan jokaisesta hevosesta, jota treenataan raviradan alueella. Tilinumero: Kainuun Ravirata Oy, Nordea IBAN FI16 1057 3000 0696 60 (jos maksat ilman laskun numeroa, kirjoita viestiin ratamaksu)

1-2 hevosta250 € / vuosi
3 hevosta tai yli450 € / vuosi
Lähitallit600 € / vuosi / talli
Kertamaksu10 € / kerta / hevonen

Radan kertakäyttömaksu:

Satunnaisesti rataa käyttävien on nyt mahdollista maksaa myös kertakäyttömaksu radan käytöstä. Maksu oikeuttaa radan, ratsastuskentän ja muiden harjoitusalueiden käyttöön. Kertakäyttömaksu on 10 € / kerta / hevonen. Maksu tulee tehdä tilisiirtona Kainuun Raviradan tilille

Tilinumero: FI16 1057 3000 0696 60

Viestiksi hevosen & valmentajan nimi