Varikkoalue palvelee hevosihmisiä

Katospaikkoja on käytettävissä reilu 80 kpl. Karsinapaikkoja löytyy 6 kpl C-katoksesta. Pesupaikkoja on 3 kpl. Valjastuspaikkoja ilman katosta 10 kpl. Hevosille wc-tilat 2 kpl.

Katospaikkoja on rajallinen määrä

Ilmoita katostoiveesi hevosen ilmoittamisen yhteydessä. Ilmoittaminen on erittäin suotavaa silloin, jos hevonen tarvitsee välttämättä katospaikan esimerkiksi hankalan valjastamisen takia. Myös yhteiskuljetuksien vuoksi olevat viereiset katospaikkatoiveet tulee ilmoittaa kilpailuun ilmoittamisen yhteydessä.

Katoslistat

Katoslistat sijaitsevat varikkoalueen sisäänkäynnin luona sekä jokaisen katoksen päädyssä ja sisäänkirjoituksessa. Pyrimme päivittämään jokaisen ravipäivän katoslistat, niin että ne ovat nähtävissä ennen raveja alla olevasta linkistä.

Karsinapaikat

Karsinapaikkoja löytyy 6 kappaletta C-katoksesta. Karsinoissa on purukuivike. Karsinat tulee siivota huolellisesti käytön jälkeen. Siivoamatta jätetystä karsinasta peritään sakko maksu.

Jaetut katokset

Mikäli katoksesi on jaettu, pyri suoriutumaan startin jälkeen ripeästi pois, jotta seuraava pääsee katokseen. Katokset on pyritty jakamaan niin että aikaa riittäisi, mutta mikäli hevonen esimerkiksi lämmitetään kahdesti tai et halua katosta jaettavan, siitä tulee myös ilmoittaa katospaikkatoiveissa ilmoittamisen yhteydessä. Huom! Pääsääntöisesti katokset aina jaetaan.

Asemapiirros alueesta.