Raveihin ilmoittaminen

  • Kunkin ravipäivän sarjat ja ilmoittamisajat löytyvät Kilpailukutsut -lehdestä ja Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmästä.
  • Hevosen voi ilmoittaa raveihin vain vastuullinen valmentaja. Hevosen pystyy ilmoittamaan starttiin hankkimalla tunnukset Hippoksen Heppa-järjestelmään ja tekemällä internet-ilmoittamisen, tai soittamalla raviradalle ilmoittautumispäivänä määrättyyn kellonaikaan mennessä. Ilmoittaessasi hevosta starttiin kerro ensin sarja johon haluat sen ilmoittaa. Tämän jälkeen kerro hevosen rekisterinumero, ohjastaja (tai ohjastajatoiveet), valmentaja ja mahdolliset muut toiveet (esimerkiksi katostoiveet).
  • Lähtölistat julkaistaan ilmoittautumispäivänä. Listat ovat nähtävissä Hippoksen Heppa-järjestelmässä.
Heppa järjestelmään

Voilokit noudetaan sisäänkirjoituksesta ja sisäänkirjoitus sijaitsee varikolla A-katoksen läheisyydessä. Osanottomaksu on 10 €  (Ponit 5€/jaettu katos). Suosittelemme maksua pankkikortilla!  Käsiohjelman saa sisäänkirjoituksesta maksun yhteydessä.

Voilokit saa kuittausta vastaan ja valmentaja on vastuussa voilokeista, joten voilokit on palautettava siistinä ja kunnossa olevina. Kurakeleillä voilokkien pesuun on käytössä vesiletku sisäänkirjoitusrakennuksen nurkalla. Kadonneesta/palauttamatta jätetystä/rikkoutuneesta voilokista peritään 100 euron maksu. Voilokit tulee palauttaa takaisin sisäänkirjoitukseen mahdollisimman pian lähdön jälkeen.

Sisäänkirjoitus avataan kaksi tuntia ennen ensimmäisen lähdön esittelyä ja suljetaan puoli tuntia viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen.

Katospaikkoja on rajallinen määrä, joten ilmoita katostoiveesi hevosen ilmoittamisen yhteydessä. Ilmoittaminen on erittäin suotavaa silloin, jos hevonen tarvitsee välttämättä katospaikan esimerkiksi hankalan valjastamisen takia. Myös yhteiskuljetuksien vuoksi olevat viereiset katospaikkatoiveet tulee ilmoittaa kilpailuun ilmoittamisen yhteydessä.

Katoslistat sijaitsevat varikkoalueen sisäänkäynnin luona sekä jokaisen katoksen päädyssä ja sisäänkirjoituksessa. Pyrimme päivittämään jokaisen ravipäivän katoslistat, niin että ne ovat nähtävissä ennen raveja sivulla ”Katospaikat”.

Mikäli katoksesi on jaettu, pyri suoriutumaan startin jälkeen ripeästi pois, jotta seuraava pääsee katokseen. Katokset on pyritty jakamaan niin että aikaa riittäisi, mutta mikäli hevonen esimerkiksi lämmitetään kahdesti tai et halua katosta jaettavan, siitä tulee myös ilmoittaa katospaikkatoiveissa ilmoittamisen yhteydessä. Huom! Pääsääntöisesti katokset aina jaetaan.

antala sijaitsee B-katoksen päädyssä. Kottikärryjä, harjoja ja lapioita on kaikilla katoksilla useita, joten ole hyvä ja siivoa jälkesi ja hevosten jätökset katospaikaltasi ennen lähtöäsi. Lannat kuuluvat lantalaan, eivät roskiksiin!

Hevosille on tarvittaessa käytettävissä myös ns. ”hevosten WC”, joka löytyy lantalan vierestä B-katoksesta. Muista siivota hevosesi jätökset!

Hevosten pesupaikat (3 kpl) sijaitsevat B-katoksen päädyssä ja samassa päädyssä sijaitsee myös varusteiden pesuun tarkoitettu vesipiste. Suoriudu hevosen pesusta ripeästi, jotta jono ei muodostuisi liian pitkäksi ja vältyttäisiin turhalta odottelulta. Myös hevosten jätökset tulee siivota pesupaikoilta.

Valmentajan tai hänen edustajansa tulee ilmoittaa kengittä ajamisesta. Kengitystieto on ilmoitettava viimeistään 1 tunti ennen lähdön esittelyä tai T‐pelikohteissa viimeistään 1 tunti ennen ensimmäisen kohdelähdön esittelyä. Hevoselle voi aina lisätä kengät takaisin jalkaan ilman sanktioita, kunhan asiasta ilmoitetaan viimeistään esittelyyn mennessä.

Muista myös

AMBULANSSI

Ambulanssi päivystää ravien aikana varikolla hevosten kokoontumisalueen luona.

TALLIKAHVIO, WC:T

Tallikahvio sijaitsee A-katoksen päädyssä. Myös varikkoalueen WC:t sijaitsevat tässä rakennuksessa. Lisää WC-tiloja löytyy katsomorakennuksesta, jossa on myös kahvio.

YLEISÖ VARIKKOALUEELLA

Varikkoalueella liikkuvan yleisön tulee ottaa huomioon, että hevosilla on varikkoalueella etuajo-oikeus. Myös koirien / lastenvaunujen / sateenvarjojen tms. mahdollisesti hevosia pelottavien esineiden ym. tuonti varikkoalueelle on kielletty. Lapsia tulee erityisesti valvoa varikkoalueella. Yleisön pysäköinti/henkilöautojen ajaminen varikkoalueelle ravipäivinä on kielletty.

VARIKKOALUEEN HENKILÖKUNTA

Varikkoalueen henkilökunnan puhelinnumerot löytyvät ravipäivien käsiohjelmista!

Toimisto: 044 276 2951