Totoa lisäjännistystä päivään!

Toto-pelejä voit pelata netissä, radalla paikanpäällä sekä pelipisteissä (R-kioskit, Prismat, huoltoasemat jne.) Tutustu erilaisiin pelimuotoihin tältä sivulta. Sivuilla on lueteltuna pelimuodot, joita pelataan Suomen raveihin. Tarkempia ohjeita pelaamiseen – ja mahdollisuuden nettipelaamiseen – löydät osoitteesta www.veikkaus.fi/toto

Raveihimme löydät pelivihjeet viimeistään kilpailupäivää edeltävänä vuorokautena. Vihjeet löytyvät tämän sivun lopusta.

Kajaanin raviradan loppusuoran pituus on 280 metriä. Kaarresäteet ovat 85 metriä ja kallistukset 10 %. Ratanumeromme on 26.

T-pelit

T-peleiksi kutsutaan useamman kohdelähdön omaavia pelimuotoja, joiden nimestä löytyy pelattavien lähtöjen ja voittoluokkien määrä. T-pelejä ovat Toto4, Toto5, Toto64, Toto65, Toto75, Toto76 ja Toto86.

Ravikilpailuissa pelataan päivittäin vähintään yhtä T-peleistä. T-pelit ovat haastavia, mutta juuri sen vuoksi hyvin suosittuja ja pelivaihdoiltaan isoja. Toto75-pelissä on jaettu jopa miljoonaluokan voittoja.

Toto4

Toto4-pelissä valitset neljään ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Pienin panos 0,20 €.

Toto5

Toto5-pelissä valitset viiteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Pienin panos 0,10 €

Toto65

Toto65-pelissä valitset kuuteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Voittoon on mahdollisuus 6 ja 5 oikein -tuloksilla. Halutessasi voit osallistua vain 6 oikein voittoluokkaan, jolloin mahdollinen voitto maksetaan 2-kertaisena. Pienin panos 0,10 €.

Toto75

Toto75-pelissä valitset seitsemään ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Voittoon on mahdollisuus 7, 6 ja 5 oikein -tuloksilla. Suomen ravien Toto75-pelissä voit osallistua vain 7 oikein -voittoluokkaan, jolloin mahdollinen voitto maksetaan 2,5 -kertaisena. Pienin panos 0,05 €.

Muut pelimuodot

Voittaja

Voittaja-peli on yksi suosituimmista Toto-peleistä ja sopii erityisesti aloittelevalle pelaajalle. Voittaja-pelissä sinun täytyy tietää lähdön voittaja. Pienin panos on 1,00 €.

Päivän Duo

Valitse voittajahevoset kahteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön. Pienin panos on 1,00 €.

Sija

Valitse hevonen, jonka arvelet sijoittuvan kolmen ensimmäisen joukkoon. Jos lähtölistalla on vain 4-6 hevosta, tulee pelatun hevosen sijoittua kahden ensimmäisen joukkoon. Tämä pelimuoto sopii erityisesti aloittelevalle pelaajalle. Pienin panos on 1,00 €.

Kaksari

Kaksari on Suomen suosituin Toto-peli. Kaksarissa valitset kaksi hevosta, joiden arvelet tulevan maaliin kahtena ensimmäisenä. Hevosten keskinäisellä tulojärjestyksellä ei ole merkitystä. Pieni panos on 1,00 €.

Troikka

Valitse kolme hevosta, joiden arvelet tulevan ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle oikeassa maaliintulojärjestyksessä. Troikka-peli järjestetään vain ennakkoon ilmoitetuissa lähdöissä. Pienin panos on 0,50 €.

Pelivihjeet Kajaanin raveihin

Pelivihjeet päivittyvät viimeistään kilpailupäivää edeltävänä vuorokautena.